Totalentreprise

Totalentreprise fra A-Z

Hvis du leder efter et professionelt byggefirma, der kan give dig et overslag over de samlede omkostninger ved dit projekt, skal du kontakte os.

Vores team af eksperter har mange års erfaring i branchen og kan hjælpe dig med alt fra at bygge et nyt hus til at renovere dit eksisterende hus.

Det er muligt, at du selv er bygherren, men du skal være opmærksom på, at det er en tidskrævende opgave.

Hvis du ikke har erfaring med byggeri, er det ikke anbefalet at udføre dette arbejde alene. Vi som byggefirma kan hjælpe dig med at gennemføre projektet sikkert og effektivt.

Hos Hafnia Kompagni kan vi give dig den vejledning, du har brug for, for at dit projekt kan gennemføres med succes. Omkostningerne kan variere, men det er ofte en klog investering at rådføre sig med en bygherre for at få mest muligt ud af dit byggeprojekt.

Specialister i totalentrprise

Hafnia Kompagni er en virksomhed, der har specialiseret sig i totalentreprise i byggebranchen. Det betyder, at de står for hele processen fra start til slut.

Vi har stor erfaring inden for byggebranchen, og viden om alle aspekter af at bygge et hus.

Det giver dig ro i sindet, når du ved, at du er i trygge hænder, og at slutresultatet bliver præcis, som du ønsker.

Hafnia Kompagni er en virksomhed, der tilbyder en bred vifte af tjenester til en meget rimelig pris. Vores firma tilbyder tømrer-, murer-, maler- og el-arbejde til en meget overkommelig pris. Vi har også en licens til at tilbyde VVS-tjenester.

Få hjælp til din opgave

1. Udfyld formularen

Beskriv din opgave så godt som muligt, så har vi den bedste mulighed for, at forberede os med det bedste prisoverslag og tilbud.

2. Første kontakt

Fra du har indsendt din opgave, bliver du typisk kontaktet allerede samme hverdag (hvis opgaven er indsendt, inden for alm. arbejdstid)

3. Modtag tilbud

Efter vi har haft den indledende dialog med dig, vil vi gå igang med at udregne et specifikt tilbud til dig på dit byggeprojekt som du modtager normalt inden for blot 2-3 dage.

4. Opgaven startes

Hvis alle forventninger stemmer overens med dine behov og ønsker, så accepteres vores tilbud og vi påbegynder byggeprojektet med dig.

Professionelt byggefirma

Et præfabrikeret hus kan købes for så lidt som 16.000 kr. pr. kvadratmeter og op, hvis du ønsker et arkitekttegnet hus, koster det typisk fra 20.000 kr. pr. kvadratmeter.

Du behøver altså ikke sprænge budgettet, selv om du overlader dit samlede projekt til en professionel bygherre.

Når det drejer sig om byggeprojekter, er det ofte mere rentabelt at samarbejde med en bygherre end at forsøge at gøre det hele selv. Det er dog vigtigt at have en klar idé om det færdige produkt fra starten, da omkostningerne ellers hurtigt kan løbe løbsk.

Hvis du bygger et nyt hus fra bunden, er det vigtigt at have et realistisk idé om, hvad du vil have, og at du er parat til at indgå nogle kompromiser. Ellers kan du risikere at betale mere end nødvendigt.

Hvis du ønsker at foretage ændringer – små eller store – under byggeprocessen, er det vigtigt først at tale med byggefirmaet. Bygherren skal derefter drøfte ændringerne med håndværkerne, som vil give et overslag over de nye omkostninger.

Denne proces kan være tidskrævende, så det er vigtigt at være klar over, hvad du ønsker at få ud af opbygningen, før du går i gang.

Priser på totalentreprise

Desværre er der ikke noget entydigt svar på spørgsmålet om, hvad de samlede kontraktomkostninger vil være.

For det første er der store geografiske forskelle, der spiller ind, når man skal anslå omkostningerne. F.eks. vil et byggeprojekt i et landområde koste mindre end et tilsvarende projekt i en storby.

Det er ofte dyrere at få udført entreprenørarbejde i de større byer. Det gælder især i København og Nordsjælland, hvor priserne for totalentrepriser ligger i den høje ende.

Fordele og ulemper – totalentreprise

Som professionelt byggefirma kan vi sige, at den eneste ulempe ved at vælge totalentreprise er at få fundet den rigtige hovedentreprenør til at udføre hjælpe med alle godkendelser, indgår kontrakter og selve byggeriet.

På den anden side kan du være sikker på, at når du finder os, behøver du kun at kommunikere med én professionel fagmand som varetager alle de forskellige entrepriseformer og har stor erfaring inden for selve byggeriet.

Vi tager os af alle aspekter i byggeprocessen for dit byggeprojekt af dit nye hus / renovering af huset, så du ikke behøver at bekymre dig!

Du kan se frem til et professionelt samarbejde med hovedentreprenøren for dit byggeri. Ifht. både økonomi og tage stilling til væsentligste dele af totalentreprise projektet.

Glade & tilfredse kunder

Jeg fik hjælp af Knud og hans hold til at modernisere mit badeværelse med microcement og resultatet er simpelthen blevet så flot!

Sendte min henvendelse og blev kontaktet samme dag, dagen efter havde vi en besigtigelse og jeg fik tilbud sidst på dagen som matchede mine forventninger og jeg accepterede opstart allerede i den kommende uge.

Knud og hans team af professionelle murere hjalp os med udskiftning af fliser på badeværelset i form af en modernisering med microcement i badeværelset.

Vil du være den næste? Kontakt os og få et tilbud