Tilbygning

Få mere plads med en tilbygning

Udvid hjemmet med en tilbygning i træ eller mursten

Uanset om du ønsker en ny tilbygning træ eller mursten, så står vi klar til at hjælpe dig med alt fra planlægning, til udførsel af opgaven.

Vi har et hold af erfarne og dygtige murere og tømrere tilknyttet, som alle går til enhver opgave med høj faglig stolthed, hvilket er din garanti på et flot og holdbart resultat hver eneste gang. Foruden vores egne murere og tømrere har vi også et stærkt netværk af kompetente samarbejdspartnere inden for andre faggrupper. Vi kan derfor varetage hele din entreprise, således at du kun har én kontaktperson du skal forholde dig til mens byggeprojektet står på. Gennem tiden har vi hjulp et hav af kunder med forskellige typer tilbygninger som eksempelvis:

  • Skur
  • Carport
  • Garage
  • Brændeskur
  • Udestue
  • Boligudvidelse
  • Og meget mere

Ovenstående er et udpluk af de forskellige typer af tilbygninger, vi oftest udfører for vores kunder. Har du behov for hjælp til en anden type tilbygning, som ikke er nævnt her, så tøv ikke med at kontakte os. Så er vi sikre på vi kan hjælpe dig alligevel.

Få hjælp til din opgave

1. Udfyld formularen

Beskriv din opgave så godt som muligt, så har vi den bedste mulighed for, at forberede os med det bedste prisoverslag og tilbud.

2. Første kontakt

Fra du har indsendt din opgave, bliver du typisk kontaktet allerede samme hverdag (hvis opgaven er indsendt, inden for alm. arbejdstid)

3. Modtag tilbud

Efter vi har haft den indledende dialog med dig, vil vi gå igang med at udregne et specifikt tilbud til dig på dit byggeprojekt som du modtager normalt inden for blot 2-3 dage.

4. Opgaven startes

Hvis alle forventninger stemmer overens med dine behov og ønsker, så accepteres vores tilbud og vi påbegynder byggeprojektet med dig.

Lidt mere en bare et byggefirma

I Hafnia Kompagniet fokusere vi på at være lidt mere end bare et byggefirma. Vi stræber efter altid at leverer kvalitetsløsninger, som både er flotte og som holder mange år ud i fremtiden. Vi udfører skræddersyet løsninger som altid opfylder dine ønsker og behov, og vi kan ligeledes hjælpe dig med at finde en løsning, som harmonerer med resten af ejendommens udtryk.

Kontakt os allerede i dag og få et gennemarbejdet tilbud

Grundet vores store erfaring er du i trygge hænder, når du vælger os som byggefirma til at varetage opførslen af din nye tilbygning. Tøv derfor ikke med at kontakte os. Du kan kontakte os på telefon 42 73 02 19 eller ved at sende os en mail på mail@hafniakompagni.dk. Du er også mere end velkommen til at benytte vores kontaktformular. Så vender vi tilbage hurtigst muligt med et svar på din henvendelse.

Glade & tilfredse kunder

Jeg fik hjælp af Knud og hans hold til at modernisere mit badeværelse med microcement og resultatet er simpelthen blevet så flot!

Sendte min henvendelse og blev kontaktet samme dag, dagen efter havde vi en besigtigelse og jeg fik tilbud sidst på dagen som matchede mine forventninger og jeg accepterede opstart allerede i den kommende uge.

Knud og hans team af professionelle murere hjalp os med udskiftning af fliser på badeværelset i form af en modernisering med microcement i badeværelset.

Vil du være den næste? Kontakt os og få et tilbud