Nyt Badeværelse


el. renovering af badeværelset

Hvad koster et nyt badeværelse? At bygge sit nye badeværelse eller renovere et eksisterende badeværelse kan være en bekostelig opgave, men det er også investeringen værd.

Afhængigt af badeværelsets størrelse og de anvendte materialer kan det koste mellem 30.000 og 35.000 kroner pr. kvadratmeter at renovere.

Denne udgift kan dog betale sig i det lange løb ved at øge værdien af din ejendom.

5/5

Familien Hansen

København N

Fik lavet microcement i badeværelset og opgaven gik helt perfekt fra start til slut!
Tusind tak for jeres hjælp

5/5

Specialister i dit
Drømmebadeværelse

Prisen på et nyt bad eller badeværelse kan variere afhængigt af en række faktorer. En af de vigtigste overvejelser er badeværelsets størrelse.

Større badeværelser vil naturligvis koste mere at renovere end mindre badeværelser.

Typen af materialer, der anvendes, vil også påvirke prisen.

Fliser og andre overfladebehandlinger har tendens til at være dyrere end almindelig maling eller tapet i badeværelset.

Typisk koster en komplet badeværelsesrenovering mellem 6.000 og 36.000 kroner pr. kvadratmeter.

En ansigtsløftning (en renovering, der ikke indebærer at pille ved VVS-installationer) kan gøres for så lidt som DKK 2.000-8.000 pr. kvadratmeter.

Disse priser er dog kun skøn og kan variere afhængigt af den konkrete situation.

Sådan sparer du penge
på dit nye badeværelse

Hvad koster et nyt badeværelse? Når man renoverer eller bygger et nyt badeværelse, er det vigtigt at være opmærksom på omkostningerne.

Det kan være fristende at spare penge ved at gøre arbejdet selv i dit nye badeværelse, men det er vigtigt at være forsigtig.

Der er mange måder at spare penge på en badeværelsesrenovering på, men nogle af dem kan være risikable. Ved at tage dig god tid og lave din research kan du spare penge på at renovere badeværelset.

Hvis du forsøger at udføre vvs-arbejde selv uden erfaring, kan du ende med vandskader, der er dyre at reparere. VVS-arbejde er derfor noget, der bedst overlades til en autoriseret VVS’er.

Der er mange muligheder til at gøre badeværelsesrenoveringer billigere på, selv hvis du har et begrænset budget.

Eksempelvis kan du:

Hvis du ikke er tryg ved at indgå en kontrakt om en komplet renovering af badeværelset, er der andre muligheder.

Du kan købe arbejdstimer fra en håndværker, hvilket kræver, at du selv styrer hele projektet og giver detaljerede instruktioner. Du skal også selv købe alle de materialer, der er nødvendige for renoveringen.

Det korrekte valg af fliser, har en stor betydning for prisen på renovering af badeværelset.

Ved at vælge fliser, der eksempelvis er blot 10 kr. billigere hver, kan du spare et par tusinde kroner ved renovering af et badeværelse på 7 kvadratmeter.

Spar tusindvis af kroner på udstyr

Du behøver ikke at købe en masse dyrt udstyr til dit nye badeværelse - kun det mest nødvendige og på den måde sparer du tusindvis af kroner under hele processen.

Gør det selv: Du kan spare op til 20.000,- kr. ved at lægge fliser selv

Hvis du er ferm med en murske, kan du spare mange penge ved selv at lægge fliser. At lægge dine egne fliser på gulv eller vægge er en god måde at spare penge på dit personlige badeværelse.

Glade & Tilfredse Kunder,

4.9/5

Familien Hansen

Værløse

Jeg fik hjælp af Knud og hans hold til at opførelsen af mit nye badeværelse med microcement og resultatet er simpelthen blevet så flot!

5/5

4.8/5

Jan Jensen

Vedbæk

Sendte min henvendelse og blev kontaktet samme dag, dagen efter havde vi en besigtigelse og jeg fik tilbud sidst på dagen som matchede mine forventninger og jeg accepterede opstart allerede i den kommende uge.

5/5

4.5/5

Janne Nielsen

Lyngby

Knud og hans team af professionelle murere hjalp os med udskiftning af fliser på badeværelset i form af en modernisering med microcement i badeværelset.

5/5

4.9/5

Familien Hansen

Værløse

Jeg ledte efter hjælp til at bygge mit nye badeværelse og fandt Knud og hans team. De var rigtig søde og hjalp mig med at bygge mit nye badeværelse med mikrocement. Resultatet er bare så godt, jeg er virkelig glad for det!

5/5

4.8/5

Jan Jensen

Vedbæk

Jeg fandt hjælpen til mit eget nye badeværelse hos Knud og hans team. De hjalp mig med at bygge mit nye badeværelse. Alle deadlines blev overholdt og det resultatet blev fantastisk. Tak for jeres hjælp!

5/5

4.5/5

Janne Nielsen

Lyngby

Knud og hans team af professionelle murere hjalp os med udskiftning af fliser på badeværelset i form af en modernisering med microcement i badeværelset.

5/5

Håndværkerfradrag 2022,
Er nyt badeværelse inkluderet?

Det nye håndværkerfradrag (også kendt som boligjobordningen) omfatter ikke renovering af badeværelset eller opførelse af et nyt badeværelse.

Fra 2016 er håndværkerfradraget dog gået i en grønnere retning i den forstand, at det giver fradrag for grøn renovering og isolering.

Håndværkerfradraget inkluderer almindelige serviceydelser som:

Og grønne renoveringer som

Badeværelset
Før renovering
Badeværelset
Efter renovering
Tidligere
Næste

Priseksempel
for et nyt badeværelse

Det kan være svært at vurdere omkostningerne for dit nye badeværelse uden nogle eksempler. Uanset om det er et stort eller lille badeværelse. Derfor har vi nedenfor medtaget et priseksempel på et nyt badeværelse. Husk, at priserne kan variere alt efter, hvor i landet din bolig ligger.

Billederne viser et badeværelse før og efter renoveringen. De eneste ændringer er, at badekarret er blevet erstattet med en brusekabine, væggene og loftet er blevet malet, der er blevet lagt nye fliser ved brusekabinen, og der er blevet installeret ny belysning.

Det lille badeværelse har gennemgået en meget begrænset renovering, som ikke krævede noget VVS-arbejde. Det har givet badeværelset et meget mere moderne og stilfuldt udseende. Der er med andre ord tale om en ansigtsløftning (eller makeover) af det lille badeværelse.

Renoveringen af dette lille badeværelse har ikke kostet mere end 35.000 kroner. De anvendte materialer begrænsede sig til fliser, belysning, maling og materialer til den nye brusekabine. Det gav mulighed for en mere overkommelig renovering til en billigere pris på renovering af badeværelset.

Ofte stillet spørgsmål

Vi opdaterer løbende listen med svar på de spørgsmål som vi hører mest fra vores kunder.

Der er nogle ting, som du selv kan gøre i huset, f.eks. lægge fliser. Men hvis du har brug for VVS-arbejde, er det bedst at ringe til en professionel VVS-installatør.

Det skyldes, at hvis der går noget galt med det VVS-arbejde, som du selv har udført, vil din forsikring ikke dække skaderne.

Hvis du ønsker at bygge et nyt badeværelse eller renovere badeværelse i et eksisterende rum, behøver du ikke at bekymre dig om at få byggetilladelse. Hvis du derimod ønsker at oprette et nyt badeværelse på et uudnyttet loftsrum eller i en kælder, skal du indhente byggetilladelse.

Du kan få flere oplysninger på BBR.dk.

Desværre omfatter det nye håndværkerfradrag fra 2016 hverken renovering eller opførelse af et nyt badeværelse.

Hvis du er i tvivl om, hvordan du kommer videre herfra, kan du få et gratis, uforpligtende og hurtigt tilbud på dit eget badeværelse med vores hjælp.

Du skal blot indsende din opgave til os her på hjemmesiden. Uanset om det er et stort eller lille badeværelse, hjælp til opførelsen af det nye badeværelse eller renovering af eksisterende badeværelse. Står vi klar til at hjælpe dig.

Fra du har indsendt din opgave vil du efterfølgende vil en af vores medarbejdere kontakte dig for at afstemme forventninger og ønsker, samt udregne et gratis og uforpligtende tilbud på dit nye badeværelse eller renovering af badeværelset.