Microcement til badeværelset

Hvis du har brug for professionel renovering af badeværelset, er microcement den perfekte løsning.

Denne specialiserede microcement kan påføres alle typer overflader og direkte på eksisterende materialer på badeværelsesgulvet, uden at det kræver yderligere VVS-arbejde.

At bruge microcement er derfor en perfekt gulvløsning til badeværelser, da det er let at anvende og giver en glat, revnefri overflade.

Derudover er det let at rengøre og vedligeholde, hvilket gør det at bruge microcement til et godt valg for dem, der ønsker et unikt udseende til deres badeværelse.

Få et tilbud på microcement til badeværelset

Vi tilbyder en hurtig og økonomisk overkommelig løsning med microcement til badeværelset.

Denne proces kan være afsluttet på så lidt som en uge, men du skal dog regne med et par ekstra dage bagefter, så cementen kan tørre ordentligt.

En anden mulighed for din badeværelsesrenovering er at få et helt nyt badeværelse med en afsluttende belægning af microcement. Denne proces vil tage lidt længere tid, men vores team kan afslutte arbejdet på få uger.

Fordelene ved microcement vil være tydelige, og du vil få et badeværelse, der passer perfekt til din stil.

Hos Hafnia Kompagni kan vi hjælpe dig med dit renoveringsprojekt, uanset om du er på udkig efter et helt nyt badeværelse eller blot ønsker rådgivning om, hvordan du kan forbedre dit nuværende badeværelse. Kontakt os i dag, og lad os hjælpe dig med at gøre din drøm til virkelighed!

Få hjælp til din opgave

1. Udfyld formularen

Beskriv din opgave så godt som muligt, så har vi den bedste mulighed for, at forberede os med det bedste prisoverslag og tilbud.

2. Første kontakt

Fra du har indsendt din opgave, bliver du typisk kontaktet allerede samme hverdag (hvis opgaven er indsendt, inden for alm. arbejdstid)

3. Modtag tilbud

Efter vi har haft den indledende dialog med dig, vil vi gå igang med at udregne et specifikt tilbud til dig på dit byggeprojekt som du modtager normalt inden for blot 2-3 dage.

4. Opgaven startes

Hvis alle forventninger stemmer overens med dine behov og ønsker, så accepteres vores tilbud og vi påbegynder byggeprojektet med dig.

Moderne badeværelse

Microcement er et yderst holdbart byggemateriale, der kan holde i mange år med den rette vedligeholdelse. Selv om det er sjældent, er der altid risiko for skader, så det er vigtigt at passe på overfladen.

Alle overflader af microcement kan nemt vedligeholdes med vand og sæbe – det er med til at forlænge holdbarheden og bevare det flotte udseende i mange år, det giver meget sjældent problemer hvis det er ordentligt lagt.

Alternativt brug flydende voks til at vedligeholde overfladen af din microcement. Det anbefales generelt at gøre det manuelt i stedet for at bruge maskiner. Dette vil bevare cementens overflade i det lange løb.

Voksbehandlingen kan foretages med et par måneders mellemrum, mens en regelmæssig rengøring bør foretages mindst en gang om ugen – som sædvanlig.

Hvis der sker noget uventet med belægningen, er det altid muligt at få professionel hjælp til at løse problemet.

At vælge microcement er en fantastisk måde at give hele badeværelset et make-over med et unikt look, hvilket er super moderne med nordisk stil i øjeblikket for danske badeværelser. Der er en årsag til, at flere og flere begynder at bruge microcement til badeværelset. Microcement er et byggemateriale, der er begyndt at vinde popularitet på grund af dets mange fordele. Nogle af disse fordele omfatter dets holdbarhed, alsidighed og nem installation.

Hvad er microcement?

Microcement er et gør det selv produkt for mange, men det er er også kendt som microtopping, altså et lille lag cement, der kan påføres på en række forskellige underlag. Det bruges ofte til gulvbelægning på eksisterende fliser, men kan også anvendes på vægge, trapper, borde og møbler. Udendørs kan microcement også anvendes. Typisk har det en tykkelse på et par få milimeter.

Microcement er et alsidigt materiale, der kan tilpasses til dine behov. Det kan installeres i alle farver og stilarter og er perfekt til renovering af gamle belægninger. Microcementen kan lægges oven på den eksisterende overflade, hvilket gør det til en nem måde at renovere dit badeværelse på.

Når du skal lægge microcement på dit badeværelse, er det vigtigt, at du bruger et professionelt byggefirma til at hjælpe dig med at renovere dit badeværelse. Det første lag er afgørende for den mekaniske styrke, mens det sidste lag er vigtigt for den kemiske modstandsdygtighed. Med vores hjælp kan du være sikker på, at arbejdet bliver udført korrekt, og at dit gulv bliver modstandsdygtigt over for slitage.

Hvis et af lagene er lagt forkert, eller hvis det ikke er helt finjusteret, kan dette føre til alvorlige problemer. Sørg derfor altid for, at opgaven udføres af professionelle fagfolk.

Glade & tilfredse kunder

Jeg fik hjælp af Knud og hans hold til at modernisere mit badeværelse med microcement og resultatet er simpelthen blevet så flot!

Sendte min henvendelse og blev kontaktet samme dag, dagen efter havde vi en besigtigelse og jeg fik tilbud sidst på dagen som matchede mine forventninger og jeg accepterede opstart allerede i den kommende uge.

Knud og hans team af professionelle murere hjalp os med udskiftning af fliser på badeværelset i form af en modernisering med microcement i badeværelset.

Vil du være den næste? Kontakt os og få et tilbud