FAQ

Find svar op ofte stillede spørgsmål her

Badeværelse

Der er nogle ting, som du selv kan gøre i huset, f.eks. lægge fliser. Men hvis du har brug for VVS-arbejde, er det bedst at ringe til en professionel VVS-installatør.

Det skyldes, at hvis der går noget galt med det VVS-arbejde, som du selv har udført, vil din forsikring ikke dække skaderne.

Hvis du ønsker at bygge et nyt badeværelse eller renovere badeværelse i et eksisterende rum, behøver du ikke at bekymre dig om at få byggetilladelse. Hvis du derimod ønsker at oprette et nyt badeværelse på et uudnyttet loftsrum eller i en kælder, skal du indhente byggetilladelse.

Du kan få flere oplysninger på BBR.dk.

Desværre omfatter det nye håndværkerfradrag fra 2016 hverken renovering eller opførelse af et nyt badeværelse.

Køkken

En køkkenrenovering kan være forbundet med meget arbejde, afhængigt af køkkenets størrelse og omfanget af renoveringen.

Nogle af de grundlæggende opgaver, der kan være involveret, omfatter maling, udskiftning af skabe eller bordplader, installation af et nyt gulv og opgradering af el- eller VVS-installationer.

En køkkenrenovering kan tage alt fra et par dage til et par uger, afhængigt af projektets størrelse og kompleksitet.

Hvis du blot maler væggene eller udskifter skabene, går det meget hurtigere, end hvis du renoverer hele køkkenet

Inden du går i gang med arbejdet, skal du sørge for at måle rummet op, så du ved, hvor meget arbejde der skal udføres. Du skal også skitsere dine planer og lave en liste over alt det, du har brug for der skal gøres for at fuldføre projektet.

Omkostningerne til renovering af et køkken kan variere afhængigt af køkkenets størrelse, de anvendte materialer og arbejdsomkostningerne.

Generelt kan du dog forvente at bruge mellem 25.000 og 100.000 kroner på en køkkenrenovering.

Svaret på dette spørgsmål afhænger af dit budget og af, hvad du ønsker at opnå med din køkkenrenovering.

Hvis du har et begrænset budget, kan det være klogere at vælge et nyt køkken frem for at renovere dit eksisterende køkken.

Hvis du derimod har et større budget og ønsker at foretage væsentlige ændringer i dit køkken, kan en renovering være det rette valg for dig.

Totalentreprise

For at få byggetilladelse til din tilbygning skal du gennemgå en proces, der kaldes byggeansøgningsprocessen.

Denne proces indebærer normalt, at du skal udfylde en formular og indsende den til din kommune.

De vil derefter gennemgå din ansøgning og beslutte, om den skal godkendes eller ej.

Der er en række ting, som de vil tage i betragtning når de træffer deres beslutning, f.eks. hvilken indvirkning din tilbygning vil have på det omkringliggende område.

Hvis du er i tvivl om, hvordan du skal gå til at søge byggetilladelse, eller hvis du har brug for hjælp til din ansøgning, kan du få rådgivning fra os.

Dette afhænger af størrelsen af din ejendom, mængden af arbejde der skal udføres.

En grundlæggende renovering kan tage så lidt som to uger, mens en mere omfattende renovering kan tage flere måneder.

Der er nogle få måder, hvorpå du kan spare penge på din samlede renovering.

En af dem er at udføre en del af arbejdet selv. En anden måde er at købe ind til de bedste priser på materialer og arbejdskraft.

Endelig kan du forsøge at planlægge din renovering til et tidspunkt, hvor efterspørgslen er lav.

Microcement

Microcement er et populært og alsidigt materiale, der kan tilpasses til dine behov. Det kan installeres i alle farver og stilarter og er perfekt til renovering af gamle belægninger. Microcement kan lægges oven på den eksisterende overflade, hvilket gør det til en nem måde og for mange den perfekte kombination til at renovere badeværelse på. Som specialister i microcement anbefaler vi, at bruge microcement til dit næste renoveringsprojekt.

Kontakt os i dag for at få mere at vide!

Microcement er et byggemateriale (som også kaldes microbeton), der kan bruges til at belægge overflader. Det bruges ofte i badeværelser for at få dem til at se pænere ud.

Prisen for microcement varierer afhængigt af størrelsen af det område, der skal dækkes.

Hvis du f.eks. ønsker at dække en overflade på 2 kvadratmeter, koster det ca. 2.500 kr. i materialer, hvis du gør det selv.

Ved microcement på badeværelset er du godt fra start til en fantastisk måde at forbedre badeværelsets udseende på uden at skulle gøre meget arbejde. Der er dog et par ting, du skal gøre, før du går i gang.

For det første skal du sætte en presenning eller plastik op, så intet bliver vådt eller beskidt.

For det andet skal det sørg for, at badeværelset er så rent som muligt. Det vil hjælpe dig med at få det bedste udseende i det færdige produkt.

Når alt er klar, kan microcement påføres på dit badeværelse.

Tilbygning

Prisen for en tilbygning til dit hus ligger typisk på mellem 15.000 og 24.000 danske kroner pr. kvadratmeter.

Hvis du allerede har byggetilladelse på plads, samt tegninger og det kun er håndværket der skal udføres, så kan du regne med 3-9 måneder for at få lavet din tilbygning.

Du skal altid have søgt om en byggetilladelse i din kommune før, at du begynder at bygge til din ejendom.

Få hjælp til din opgave

1. Udfyld formularen

Beskriv din opgave så godt som muligt, så har vi den bedste mulighed for, at forberede os med det bedste prisoverslag og tilbud.

2. Første kontakt

Fra du har indsendt din opgave, bliver du typisk kontaktet allerede samme hverdag (hvis opgaven er indsendt, inden for alm. arbejdstid)

3. Modtag tilbud

Efter vi har haft den indledende dialog med dig, vil vi gå igang med at udregne et specifikt tilbud til dig på dit byggeprojekt som du modtager normalt inden for blot 2-3 dage.

4. Opgaven startes

Hvis alle forventninger stemmer overens med dine behov og ønsker, så accepteres vores tilbud og vi påbegynder byggeprojektet med dig.