Facade­renovering

Professionel facaderenovering udført af specialister

Hos Hafnia Kompagni har vi kompetencerne til at udføre alle typer af facaderenoveringer. Facaden er det første, man lægger mærke til ved et hus.

Vi har derfor altid fokus på at lave et smukt stykke arbejde, hvor alle detaljer bliver lavet til perfektion. Det er detaljerne, der tilsammen giver et kvalitetsresultat, der holder i mange år fremover.

En renovering af facade er ikke kun for udseendets skyld. Det kan i mange tilfælde være med til at forlænge levetiden på huset, da vi leverer en løsning, der kan stå i mod vind og vejr. Derudover er en veludført facaderenovering med til at energioptimere facaden, hvilket kan medføre betydelige besparelser på varmeregningen.

Vi benytter kun de bedste materialer på markedet. Det er med til at sikre, du får en løsning af højeste kvalitet.

Få hjælp til din opgave

1. Udfyld formularen

Beskriv din opgave så godt som muligt, så har vi den bedste mulighed for, at forberede os med det bedste prisoverslag og tilbud.

2. Første kontakt

Fra du har indsendt din opgave, bliver du typisk kontaktet allerede samme hverdag (hvis opgaven er indsendt, inden for alm. arbejdstid)

3. Modtag tilbud

Efter vi har haft den indledende dialog med dig, vil vi gå igang med at udregne et specifikt tilbud til dig på dit byggeprojekt som du modtager normalt inden for blot 2-3 dage.

4. Opgaven startes

Hvis alle forventninger stemmer overens med dine behov og ønsker, så accepteres vores tilbud og vi påbegynder byggeprojektet med dig.

Kunderne er altid i centrum

Vi har fokus på tryghed og tillid hos Hafnia Kompagni. Derfor starter vi altid ud med en god dialog, der er med til, at at vi kan spore os ind på dine ønsker og behov. Den gode dialog vil køre fra start til slut. Vi sørger for, at du hele tiden har et klart overblik over processen. Det skaber tryghed.

Vi er punktlige og detaljeorienteret. Du vil derfor altid opleve, at alle aftaler bliver overholdt og leveret til tiden. Samtidig sørger vi for fuld gennemsigtighed, så altid ved, præcist hvad du betaler for. Vi lever af glade og tilfredse kunder. Din tilfredshed er vores succes.

Få en flot og energioptimeret facade

Har du brug for professionelle fagfolk til at stå for din facaderenovering? Tøv ikke med at kontakt os. Vi står klar med ærlig og kompetent rådgivning, hvor vi selvfølgelig tager udgangspunkt i dit projekt. For os er kun det bedste godt nok.

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 42 73 02 19 eller på mail mail@hafniakompagni.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt. Vi ser frem til at høre fra dig.

Glade & tilfredse kunder

Jeg fik hjælp af Knud og hans hold til at modernisere mit badeværelse med microcement og resultatet er simpelthen blevet så flot!

Sendte min henvendelse og blev kontaktet samme dag, dagen efter havde vi en besigtigelse og jeg fik tilbud sidst på dagen som matchede mine forventninger og jeg accepterede opstart allerede i den kommende uge.

Knud og hans team af professionelle murere hjalp os med udskiftning af fliser på badeværelset i form af en modernisering med microcement i badeværelset.

Vil du være den næste? Kontakt os og få et tilbud