Døre & vinduer

Spar penge ved udskiftning af døre og vinduer

Hos Hafnia Kompagni er vi specialister i udskiftning, levering og montering af døre og vinduer.

Trænger dine gamle vinduer til en udskiftning? De er måske blevet utætte og grimme med tiden. Med nye døre og vinduer kan du spare mange penge på varmeregningen, da du får vinduer, der lever op til nyeste standarder indenfor isoleringsevne.

Ny døre og vinduer er samtidig med til at forøge værdien af din ejendom. Det kan derfor i mange tilfælde godt, betalte sig at lave en udskiftning inden f.eks. et salg. Du kan altid kontakte vores dygtige fagfolk. De kan hjælpe dig med at finde en løsning, der passer til dig og dine behov.

Få hjælp til din opgave

1. Udfyld formularen

Beskriv din opgave så godt som muligt, så har vi den bedste mulighed for, at forberede os med det bedste prisoverslag og tilbud.

2. Første kontakt

Fra du har indsendt din opgave, bliver du typisk kontaktet allerede samme hverdag (hvis opgaven er indsendt, inden for alm. arbejdstid)

3. Modtag tilbud

Efter vi har haft den indledende dialog med dig, vil vi gå igang med at udregne et specifikt tilbud til dig på dit byggeprojekt som du modtager normalt inden for blot 2-3 dage.

4. Opgaven startes

Hvis alle forventninger stemmer overens med dine behov og ønsker, så accepteres vores tilbud og vi påbegynder byggeprojektet med dig.

Kvalitetsbevidste håndværkere til dine behov

Vores dygtige håndværkere har fokus på at levere løsninger af højeste kvalitet. Vi gør derfor en dyd ud af, at lave skræddersyet løsninger, hvor der bliver gået i dybden med alle små detaljer. Kun det bedste er godt nok.

Vi starter altid ud med en god dialog, der fortsætter gennem hele processen fra A-Z. Det giver os de bedste muligheder for at levere et unikt resultat, der lever fuldt ud op til dine forventninger. Din tilfredshed er vores succes. Samtidig skaber den gode dialog tryghed for vores kunder, da vi hele tiden sørger for, at du har det fulde overblik over processen.

Få en gratis opmåling og et uforpligtende tilbud

Vi tilbyder altid gratis opmåling og et uforpligtende tilbud på dit projekt. Vores professionelle fagfolk står klar med ærlig og kompetent vejledning, hvor der selvfølgelig bliver taget udgangspunkt i dit projekt. Tøv endelig ikke med at kontakt os.

Vi kan kontaktes på telefon 42 73 02 19 eller på mail mail@hafniakompagni.dk. Vi ser frem til at høre fra dig. Vores fokus er på dine ønsker og behov.

Glade & tilfredse kunder

Jeg fik hjælp af Knud og hans hold til at modernisere mit badeværelse med microcement og resultatet er simpelthen blevet så flot!

Sendte min henvendelse og blev kontaktet samme dag, dagen efter havde vi en besigtigelse og jeg fik tilbud sidst på dagen som matchede mine forventninger og jeg accepterede opstart allerede i den kommende uge.

Knud og hans team af professionelle murere hjalp os med udskiftning af fliser på badeværelset i form af en modernisering med microcement i badeværelset.

Vil du være den næste? Kontakt os og få et tilbud