Badeværelse

Komplette løsninger skræddersyet ud fra dine ønsker og behov

Renovering eller opførsel af nyt badeværelse

Som erfarent byggefirma har vi i Hafnia Kompagniet stor erfaring inden for både tømrer- og murerfaget samt som entreprenør, hvilket gør os til den ideelle samarbejdspartner, når du skal have udført en renovering af badeværelset.

Med et nyt badeværelse får du blandt andet:

  • Du får din egen stil
  • Et badeværelse opført ud fra dine ønsker og behov
  • Værdien af ejendommen stiger
  • Boligen bliver mere attraktiv for potentielle købere

Vi er med dig hele vejen fra rådgivning til udførsel af opgaven. Tøv derfor ikke med at kontakte os, uanset om du har en færdig plan for projektet eller ej.

Få hjælp til din opgave

1. Udfyld formularen

Beskriv din opgave så godt som muligt, så har vi den bedste mulighed for, at forberede os med det bedste prisoverslag og tilbud.

2. Første kontakt

Fra du har indsendt din opgave, bliver du typisk kontaktet allerede samme hverdag (hvis opgaven er indsendt, inden for alm. arbejdstid)

3. Modtag tilbud

Efter vi har haft den indledende dialog med dig, vil vi gå igang med at udregne et specifikt tilbud til dig på dit byggeprojekt som du modtager normalt inden for blot 2-3 dage.

4. Opgaven startes

Hvis alle forventninger stemmer overens med dine behov og ønsker, så accepteres vores tilbud og vi påbegynder byggeprojektet med dig.

Kvalitetsløsninger udført af autoriserede håndværkere

Uanset størrelsen på din opgave, står vi klar til at hjælpe dig med at løfte den. Alle vores håndværkere er autoriserede og du vil derfor altid blive mødt af en kompetent og engageret håndværker, som har fuldt fokus på din opgave fra start til slut. Er du tvivl om hvilke materialer du ønsker at gøre brug af i forbindelse med badeværelsesrenoveringen, så tøv ikke med at kontakte os. Vi sidder klar til at besvare eventuelle spørgsmål og tilbyder altid kompetent rådgivning og vejledning i forbindelse med din opgave.

Få et uforpligtende tilbud på dit drømmebadeværelse

Går du og drømmer om at få udført renovering af badeværelse eller skal du have opført et helt nyt badeværelse i forbindelse med nybyg? Så tøv ikke. Kontakt os allerede i dag og lad os sammen tage en snak om dine ønsker og behov. Så udarbejder vi et skræddersyet og uforpligtende tilbud på dit drømmebadeværelse. Du kan kontakte os på telefon 42 73 02 19 eller ved at sende os en e-mail på mail@hafniakompagni.dk. Alternativt er du også velkommen til at udfylde vores kontaktformular. Så vender vi tilbage hurtigst muligt med et svar på din henvendelse.

Glade & tilfredse kunder

Jeg fik hjælp af Knud og hans hold til at modernisere mit badeværelse med microcement og resultatet er simpelthen blevet så flot!

Sendte min henvendelse og blev kontaktet samme dag, dagen efter havde vi en besigtigelse og jeg fik tilbud sidst på dagen som matchede mine forventninger og jeg accepterede opstart allerede i den kommende uge.

Knud og hans team af professionelle murere hjalp os med udskiftning af fliser på badeværelset i form af en modernisering med microcement i badeværelset.

Vil du være den næste? Kontakt os og få et tilbud